Booking Service - Beitostølen - Valdres

Opplevelser i Valdres

Her finner du en rekke spennende opplevelser og aktiviteter du kan oppleve i Valdres. Under hver aktiviteter finner du flere detaljer og informasjon.

Beito Huskey - hundespannkjøring

Beito Huskeytours tilbyr hundespannkjøring både sommer og vinter. Dette er en uforglemmelig opplevelse som bør prøves.

Beitostølen Olabilbane

Den optimale olabilen – i en svingete, asfaltert løype nedover alpin-bakken. Det går fort, svingene kommer brått på, og kjøreferdighetene blir satt på prøve.
Har du den rette kombinasjonen av teknikk og dristighet som skal til for å bli dagens raskeste? Den digitale klokka i målområdet lyver ikke. Aktiviteten passer også godt som konkurranseaktivitet for grupper og firmaer.

Frisbeegolf

På Beitostølen kan du nå gå helt gratis i en 9 hulls frisbeegolfbane.

Banen begynner midt i sentrum til høyre for stolheisen. Starten er ved kjelkeheisen, rett bak Beito Aktiv.

Kiting på Garli og Valdresflya

Ta med deg kiten på fjellet og prøv snowkiting! Dette er en fantastisk sport når det blåser i fjellet.

Fra Beitostølen kan du ta 3seter stolheisen til toppen og kite fra heistoppen. Eller du tar bilen til Garli og går ca 200 meter innover fra parkeringen og kiter på Garlimyra.

Men det flotteste kiteparadiset er selvsagt Valdresflya når veien er åpen. Veien er normalt åpen frem til 15 desember og etter 15 april.
På Valdresflya kan du kite på store vider og lange avstander, opp på fjelltopper og nedover fjellsider. Nå er det også utvidet med parkeringsplasser langs hovedveien i nærheten av Ungdomsherberget som ligger på toppen.

Klatrepark - høyt opp i trærne

Høyt oppe i trærne har Beitostølen Aktiv laget en avansert bane som du kan prøve deg på. Det begynner lett, men det går snart over til stadig vanskeligere områder du skal passere. Regn med å få mange adrenalinkikk når du passerer vanskelige høyder.

Klatring på Bitihorn eller Heklefjell

Bitihorn
Vi reiser inn til et klatrefelt ved foten av Bitihorn som er tilrettelagt, for å oppleve klatring, spenning og utfordringer på en sikker måte. Vi har alt nødvendig utstyr som du låner av oss.

Heklefjell
15 minutters gange fra Lykkjestølen. Du kommer raskt til feltet, tiden til klatring og instruksjon er effektiv, dvs vi konsentrerer oss om aktiviteten. Fjellet er oppsprukket med flere ruter i forskjellig vankelighetsgrad. Vi tar oss tid til bålkos og kaffekok hvis ønskelig.

Langrennstur på Beitostølen

Beitostølen er et langrennsparadis med noen av landets beste turskiområder. Vi har varierte løyper i både skogsterreng og høyfjellsterreng. Det er plassert ut varmestuer hvor du kan grille medbrakt mat.

Langrennsløypene er helt gratis! Men støtt gjerne løypene og bli medlem i Beitostølen Løypeforening. Se mer på www.beitolangrenn.no

Rafting i Steinholet - i vakre Sjodalen

Turene er en virkelig en naturopplevelse utenom det vanlige; -svømming i stryk, redningsøvelser og innlæring av padleteknikk. Vi tilpasser vanskelighetsgraden etter ønske og det legges stor vekt på det sosiale på turene. Det er forskjellige utfordringer som surf, flipp, redningsøvelser, samt mulighet for klippehopp fra 5 til 12 meter. Riverboard i kombinasjon med rafting er også et alternativ.

Vi har rafting for alle!
Velg mellom familieturer eller mer utfordrende turer.

Snowboardpark Beitostølen

På Beitostølen er det en flott snowboardpark / funpark for twintip. Her er det utfordringer for alle aldre, og det er rette ved sentrum så du får bra med tilskuere også hvis du tar de heftigste triksene.

Trampoline

Prøv en av de tre store trampolinene i sentrum på Beitostølen. Her får du luftige svev og det kiler bra i magen.

Utleiebetingelser

Litt info om utleiebetingelser og mer som er relevant i forhold til leie av hytte eller leilighet.
Vi har hytter i hele Valdres
xhtml/css versjon 2.0 - 23.04.2010