06.04.01. (031 B)

Handikappvennlige ferier i Norge

Med rullestol i feriehus på Beitostølen

Hos Beitostølen Booking Service tilbyr vi tilrettelagte enheter for rullestolbrukere og personer med funksjonsnedsettelser, slik at alle kan nyte Beitostølen på best mulig måte. Vi fokuserer på komfort, tilgjengelighet og en problemfri ferieopplevelse for alle våre gjester.

Hos Beitostølen Booking Service ønsker vi at alle skal kunne nyte den vakre naturen og de fantastiske opplevelsene som Beitostølen har å by på, uansett behov og utfordringer. Derfor tilbyr vi tilrettelagte leiligheter som er spesielt egnet for rullestolbrukere og personer med funksjonsnedsettelser. Vi legger stor vekt på komfort, tilgjengelighet og enkelhet, slik at du kan slappe av og nyte ferien din fullt ut.

 

Tilrettelagte Ferier – Tilgang for Alle

Vi har nøye utvalgte enheter som er spesielt designet for å møte kravene til rullestolbrukere og andre med spesielle behov. Våre tilrettelagte enheter tilbyr blant annet:

  • Trinnfri adgang – Enkel tilgang uten trapper og hindringer fra parkeringsplassen til inngangspartiet.
  • Romslige områder – Våre enheter har brede døråpninger, romslige oppholdsrom og soverom med plass til rullestol.
  • Tilpasset baderom – Stort baderom med dusj uten kant, håndtak for ekstra støtte, og god plass for bevegelse.
  • Nærhet til fasiliteter – Enkel tilgang til nærliggende fasiliteter som butikker, restauranter, og aktivitetsområder.
Våre tilrettelagte leiligheter
Beitotind 1303 2
Beitotind 1303

Beitotind 1303 er tilrettelagt for rullestolbrukere. Her er det romslig bad og rampe til inngangsdøren. Bakkeplan.

✔ Trinnfri inngang
✔ Romslige områder
✔ Tilpasset baderom
✔ Nærhet til fasiliteter (300 m til sentrum)

Til leiligheten

Beitotind 1404 11
Beitotind 1404

Beitotind 1404 er også tilrettelagt for rullestolbrukere. Leiligheten har blitt pusset opp i november 2022. Her er det også romslig og tilrettelagt bad og rampe til inngangsdøren. Bakkeplan.

✔ Trinnfri inngang
✔ Romslige områder
✔ Tilpasset baderom
✔ Nærhet til fasiliteter (400 m til sentrum)

Til leiligheten

Beitostølen Uten Begrensninger Rullestol

Opplev Beitostølen uten begrensninger

Beitostølen er kjent for sitt fokus på universell utforming, og det finnes mange spennende aktiviteter som er tilpasset alle. Om du ønsker å prøve deg på fjellturer med rullestolvennlige stier, eller kanskje nyte en avslappende dag i nærområdet, finnes det mange muligheter. Vi er alltid her for å hjelpe deg med å finne de beste aktivitetene som passer dine behov.

Visit Beitostølen har i tillegg laget en tilgjengelighetsguide for Beitostølen, der du kan finne all viktig informasjon om feriestedet.

Skreddersydd for din komfort

Vi forstår at alle har unike behov, og vi er dedikert til å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig. Vårt team er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi råd om de beste alternativene, og hjelpe deg med å planlegge en ferie som passer akkurat for deg.

Kontorbygget av Booking Service Beitostølen

Kontakt oss for mer informasjon

Hvis du har spesielle ønsker eller spørsmål om våre tilrettelagte enheter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte enheten for ditt opphold. Ring oss, send en e-post, eller bruk kontaktskjemaet vårt for å få personlig assistanse.

 

Spørsmål eller forbedringsforslag? Ta kontakt!
+47 61 34 29 00
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør